Ünige - Az Ünige név jelentése, Ünige névnapjai, Ünige név becézése és más érdekességek:

● Az Ünige név eredete: török

● Az Ünige név jelentése:

megbízható

● Az Ünige név becézése / Ünige becenevei:

Üni, Ünci, Üne, Ünike, Ünica, Iga, Igus, Igike

● Ünige névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ünige név típusa: Ü betűs női név / lánynév
● Az Ünige név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ünige névről? Görgess lejjebb!
Az Ünige az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ünige névről

● Az Ünige név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ünige név számmisztikai elemzése:
Ü ( ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ünige névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ünige név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ünige név ? Jó helyen jársz!
Az Ünige: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ünige név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Ünige név magánhangzói: E, I, Ü,
Az Ünige név mássalhangzói: G, N,
Az Ünige név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ünige névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ünige névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db Ü betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 4 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ü betűs női nevek / lánynevek listája Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ünige névvel kapcsolatban. az Ünige név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ünige név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ünige név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ünige névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ünige név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ünige nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ünige névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!