Üdvöske - Az Üdvöske név jelentése, Üdvöske névnapjai, Üdvöske név becézése és más érdekességek:

● Az Üdvöske név eredete: magyar

● Az Üdvöske név jelentése:

üdvös

● Az Üdvöske név becézése / Üdvöske becenevei:

Üdvi, Üdvica, Vike, Vica, Vöske, Vösi, Vösca

● Üdvöske névnapja:

július 13.december 9.
● Az Üdvöske név típusa: Ü betűs női név / lánynév
● Az Üdvöske név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Üdvöske névről? Görgess lejjebb!
Az Üdvöske az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Üdvöske névről

● Az Üdvöske név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Üdvöske név számmisztikai elemzése:
Ü ( ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + Ö ( 4 ) + S ( 1 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Üdvöske névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Üdvöske név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Üdvöske név ? Jó helyen jársz!
Az Üdvöske: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Üdvöske név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Üdvöske név magánhangzói: E, Ö, Ü,
Az Üdvöske név mássalhangzói: D, K, S, V,
Az Üdvöske név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Üdvöske névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Üdvöske névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db Ü betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 4 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ü betűs női nevek / lánynevek listája Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Üdvöske névvel kapcsolatban. az Üdvöske név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Üdvöske név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Üdvöske név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Üdvöske névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Üdvöske név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Üdvöske nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Üdvöske névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!