Ünőke - Az Ünőke név jelentése, Ünőke névnapjai, Ünőke név becézése és más érdekességek:

● Az Ünőke név eredete: magyar

● Az Ünőke név jelentése:

fiatal tehén, (régies) Fiatal tehén, őz ( vagy szarvas ) nősténye

● Az Ünőke név becézése / Ünőke becenevei:

Üni, Ünci, Üne, Ünike, Ünica, Nőke, Nönő

● Ünőke névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ünőke név típusa: Ü betűs női név / lánynév
● Az Ünőke név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ünőke névről? Görgess lejjebb!
Az Ünőke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ünőke névről

● Az Ünőke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ünőke név számmisztikai elemzése:
Ü ( ) + N ( 5 ) + Ő ( 5 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 17 ( 1 + 7 )
Az Ünőke névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ünőke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ünőke név ? Jó helyen jársz!
Az Ünőke: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ünőke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Ünőke név magánhangzói: E, Ő, Ü,
Az Ünőke név mássalhangzói: K, N,
Az Ünőke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ünőke névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ünőke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db Ü betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 4 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ü betűs női nevek / lánynevek listája Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ünőke névvel kapcsolatban. az Ünőke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ünőke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ünőke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ünőke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ünőke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ünőke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ünőke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!