Üne - Az Üne név jelentése, Üne névnapjai, Üne név becézése és más érdekességek:

● Az Üne név eredete: török

● Az Üne név jelentése:

megbízható ( Az Ünige név önállósult becézője )

● Az Üne név becézése / Üne becenevei:

Ünécske, Üni, Ünci, Ünike, Ünica, Ine, Inka

● Üne névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Üne név típusa: Ü betűs női név / lánynév
● Az Üne név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Üne névről? Görgess lejjebb!
Az Üne az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Üne névről

● Az Üne név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Üne név számmisztikai elemzése:
Ü ( ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Üne névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Üne név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Üne név ? Jó helyen jársz!
Az Üne: 3 betűből álló női név / lánynév
Az Üne név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Üne név magánhangzói: E, Ü,
Az Üne név mássalhangzói: N,
Az Üne név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Üne névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Üne névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 5 db Ü betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 4 női név / lány név és 1 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ü betűs női nevek / lánynevek listája Ü betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Üne névvel kapcsolatban. az Üne név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Üne név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Üne név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Üne névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Üne név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Üne nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Üne névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!