Szendile - A Szendile név jelentése, Szendile névnapjai, Szendile név becézése és más érdekességek:

● A Szendile név eredete: magyar

● A Szendile név jelentése:

szende ( A Szendike névváltozata)

● A Szendile név becézése / Szendile becenevei:

Szendécske, Szende, Szendi, Szendus, Szendica, Endi, Enduska

● Szendile névnapja:

március 2.október 5.
● A Szendile név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szendile név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szendile névről? Görgess lejjebb!
A Szendile az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szendile névről

● A Szendile név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szendile név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Szendile névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szendile név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szendile név ? Jó helyen jársz!
A Szendile: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szendile név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szendile név magánhangzói: E, I,
A Szendile név mássalhangzói: SZ, D, L, N,
A Szendile név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szendile névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szendile névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szendile névvel kapcsolatban. a Szendile név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szendile név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szendile név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szendile névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szendile név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szendile nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szendile névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!