Sztella - A Sztella név jelentése, Sztella névnapjai, Sztella név becézése és más érdekességek:

● A Sztella név eredete: latin

● A Sztella név jelentése:

csillag ( A Stella alakváltozata )

● A Sztella név becézése / Sztella becenevei:

Sztellus, Sztellu, Sztelluska, Sztelka, Ella, Ellus, Elluka

● Sztella névnapja:

július 14.július 15.július 19.
● A Sztella név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Sztella név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sztella névről? Görgess lejjebb!
A Sztella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sztella névről

● A Sztella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sztella név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Sztella névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Sztella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sztella név ? Jó helyen jársz!
A Sztella: 7 betűből álló női név / lánynév
A Sztella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Sztella név magánhangzói: A, E,
A Sztella név mássalhangzói: SZ, L, T,
A Sztella név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Sztella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Sztella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sztella névvel kapcsolatban. a Sztella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sztella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sztella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sztella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sztella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sztella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sztella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!