Veron - A Veron név jelentése, Veron névnapjai, Veron név becézése és más érdekességek:

● A Veron név eredete: görög

● A Veron név jelentése:

győzelmet hozó ( A Veronika önállósult becézője )

● A Veron név becézése / Veron becenevei:

Veronka, Veroncsa, Verus, Vercsa, Veruska, Veruci

● Veron névnapja:

január 12.január 13.január 19.január 24.február 4.július 9.
● A Veron név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Veron név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Veron névről? Görgess lejjebb!
A Veron az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Veron névről

● A Veron név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Veron név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Veron névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Veron név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Veron név ? Jó helyen jársz!
A Veron: 5 betűből álló női név / lánynév
A Veron név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Veron név magánhangzói: E, O,
A Veron név mássalhangzói: N, R, V,
A Veron név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Veron névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Veron névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Veron névvel kapcsolatban. a Veron név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Veron név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Veron név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Veron névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Veron név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Veron nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Veron névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!