Veronka - A Veronka név jelentése, Veronka névnapjai, Veronka név becézése és más érdekességek:

● A Veronka név eredete: görög

● A Veronka név jelentése:

győzelmet hozó ( A Veronika önállósult becézője )

● A Veronka név becézése / Veronka becenevei:

Vercsa, Veca, Veron, Veronka, Veroncsa, Verus, Vercsa, Veruska, Veruci

● Veronka névnapja:

január 12.január 13.január 19.január 24.február 4.július 9.
● A Veronka név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Veronka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Veronka névről? Görgess lejjebb!
A Veronka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Veronka névről

● A Veronka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Veronka név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Veronka névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Veronka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Veronka név ? Jó helyen jársz!
A Veronka: 7 betűből álló női név / lánynév
A Veronka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Veronka név magánhangzói: A, E, O,
A Veronka név mássalhangzói: K, N, R, V,
A Veronka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Veronka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Veronka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Veronka névvel kapcsolatban. a Veronka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Veronka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Veronka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Veronka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Veronka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Veronka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Veronka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!