Veránka - A Veránka név jelentése, Veránka névnapjai, Veránka név becézése és más érdekességek:

● A Veránka név eredete: görög

● A Veránka név jelentése:

győzelmet hozó, hit ( a Veronika önállósult becézője )

● A Veránka név becézése / Veránka becenevei:

Vercsi, Vercsa, Vercsu, Ránci, Ránka, Ráncsa, Ránika

● Veránka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Veránka név típusa: V betűs női név / lány név
● A Veránka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Veránka névről? Görgess lejjebb!
A Veránka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Veránka névről

● A Veránka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Veránka név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Veránka névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Veránka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Veránka név ? Jó helyen jársz!
A Veránka: 7 betűből álló női név / lány név
A Veránka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Veránka név magánhangzói: A, Á, E,
A Veránka név mássalhangzói: K, N, R, V,
A Veránka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Veránka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Veránka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 148 db V betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 78 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Veránka névvel kapcsolatban. a Veránka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Veránka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Veránka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Veránka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Veránka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Veránka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Veránka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!