Verona - A Verona név jelentése, Verona névnapjai, Verona név becézése és más érdekességek:

● A Verona név eredete: görög

● A Verona név jelentése:

győzelmet hozó ( A Veronika önállósult becézője )

● A Verona név becézése / Verona becenevei:

Veron, Veronka, Veroncsa, Verus, Vercsa, Veruska, Veruci

● Verona névnapja:

január 12.január 13.január 19.január 24.február 4.július 9.
● A Verona név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Verona név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Verona névről? Görgess lejjebb!
A Verona az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Verona névről

● A Verona név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Verona név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Verona névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Verona név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Verona név ? Jó helyen jársz!
A Verona: 6 betűből álló női név / lánynév
A Verona név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Verona név magánhangzói: A, E, O,
A Verona név mássalhangzói: N, R, V,
A Verona név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Verona névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Verona névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Verona névvel kapcsolatban. a Verona név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Verona név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Verona név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Verona névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Verona név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Verona nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Verona névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!