Manfréd - A Manfréd név jelentése, Manfréd névnapjai, Manfréd név becézése és más érdekességek:

● A Manfréd név eredete: germán

● A Manfréd név jelentése:

erős, férfias, védelmező

● A Manfréd név becézése / Manfréd becenevei:

Mani, Manus, Mankó, Frédi, Frédus, Frédike

● Manfréd névnapja:

január 28.
● A Manfréd név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Manfréd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manfréd névről? Görgess lejjebb!
A Manfréd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manfréd névről

● A Manfréd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manfréd név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Manfréd névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Manfréd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manfréd név ? Jó helyen jársz!
A Manfréd: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Manfréd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Manfréd név magánhangzói: A, É,
A Manfréd név mássalhangzói: D, F, M, N, R,
A Manfréd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Manfréd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Manfréd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manfréd névvel kapcsolatban. a Manfréd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manfréd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manfréd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manfréd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manfréd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manfréd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manfréd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!