Manassé - A Manassé név jelentése, Manassé névnapjai, Manassé név becézése és más érdekességek:

● A Manassé név eredete: héber

● A Manassé név jelentése:

feledékeny, aki elfelejti, az elfelejtett ember, pótlék

● A Manassé név becézése / Manassé becenevei:

Mani, Manus, Manika, Manó

● Manassé névnapja:

január 28.
● A Manassé név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Manassé név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manassé névről? Görgess lejjebb!
A Manassé az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manassé névről

● A Manassé név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manassé név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + É ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Manassé névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Manassé név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manassé név ? Jó helyen jársz!
A Manassé: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Manassé név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Manassé név magánhangzói: A, É,
A Manassé név mássalhangzói: M, N, S,
A Manassé név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Manassé névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Manassé névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manassé névvel kapcsolatban. a Manassé név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manassé név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manassé név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manassé névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manassé név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manassé nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manassé névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!