Adrienn - Az Adrienn név jelentése, Adrienn névnapjai, Adrienn név becézése és más érdekességek:

● Az Adrienn név eredete: latin - francia

● Az Adrienn név jelentése:

Hadria városából való, hadriai ( Az Adriána franciás alakja )

● Az Adrienn név becézése / Adrienn becenevei:

Adri, Adrika, Adi, Adika, Ada, Adrus

● Adrienn névnapja:

március 4.március 5.szeptember 8.
● Az Adrienn név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adrienn név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adrienn névről? Görgess lejjebb!
Az Adrienn az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adrienn névről

● Az Adrienn név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adrienn név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Adrienn névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Adrienn név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adrienn név ? Jó helyen jársz!
Az Adrienn: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Adrienn név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adrienn név magánhangzói: A, E, I,
Az Adrienn név mássalhangzói: D, N, R,
Az Adrienn név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Adrienn névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adrienn névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adrienn névvel kapcsolatban. az Adrienn név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adrienn név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adrienn név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adrienn névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adrienn név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adrienn nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adrienn névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!