Amál - Az Amál név jelentése, Amál névnapjai, Amál név becézése és más érdekességek:

● Az Amál név eredete: germán

● Az Amál név jelentése:

az Amálok (gót királyi család) védelmezője. ( Az Amália önállósult becézője )

● Az Amál név becézése / Amál becenevei:

Ami, Amálka, Amika, Máli, Málika

● Amál névnapja:

január 28.május 4.július 10.október 7.november 20.november 21.november 30.
● Az Amál név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Amál név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Amál névről? Görgess lejjebb!
Az Amál az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Amál névről

● Az Amál név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Amál név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) = 9 ( 9 )
Az Amál névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Amál név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Amál név ? Jó helyen jársz!
Az Amál: 4 betűből álló női név / lány név
Az Amál név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
Az Amál név magánhangzói: A, Á,
Az Amál név mássalhangzói: L, M,
Az Amál név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

Az Amál névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Amál névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Amál névvel kapcsolatban. az Amál név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Amál név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Amál név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Amál névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Amál név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Amál nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Amál névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!