Avitál - Az Avitál név jelentése, Avitál névnapjai, Avitál név becézése és más érdekességek:

● Az Avitál név eredete: héber

● Az Avitál név jelentése:

apám harmat

● Az Avitál név becézése / Avitál becenevei:

Avi, Vitál, Vitálka, Viti, Vitus

● Avitál névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Avitál név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Avitál név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Avitál névről? Görgess lejjebb!
Az Avitál az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Avitál névről

● Az Avitál név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Avitál név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Avitál névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Avitál név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Avitál név ? Jó helyen jársz!
Az Avitál: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Avitál név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Avitál név magánhangzói: A, Á, I,
Az Avitál név mássalhangzói: L, T, V,
Az Avitál név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Avitál névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Avitál névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 503 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 321 női név / lány név és 182 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Avitál névvel kapcsolatban. az Avitál név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Avitál név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Avitál név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Avitál névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Avitál név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Avitál nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Avitál névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!