Abiáta - Az Abiáta név jelentése, Abiáta névnapjai, Abiáta név becézése és más érdekességek:

● Az Abiáta név eredete: Az Abiáta név eredetéről nincsenek adataink

● Az Abiáta név jelentése:

Az Abiáta név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Abiáta név becézése / Abiáta becenevei:

Abi, Bia, Bius, Abika, Átika

● Abiáta névnapja:

február 5.
● Az Abiáta név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Abiáta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Abiáta névről? Görgess lejjebb!
Az Abiáta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Abiáta névről

● Az Abiáta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Abiáta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
Az Abiáta névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Abiáta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Abiáta név ? Jó helyen jársz!
Az Abiáta: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Abiáta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Abiáta név magánhangzói: A, Á, I,
Az Abiáta név mássalhangzói: B, T,
Az Abiáta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Abiáta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Abiáta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Abiáta névvel kapcsolatban. az Abiáta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Abiáta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Abiáta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Abiáta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Abiáta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Abiáta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Abiáta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!