Balzsam - A Balzsam név jelentése, Balzsam névnapjai, Balzsam név becézése és más érdekességek:

● A Balzsam név eredete: latin

● A Balzsam név jelentése:

balzsam

● A Balzsam név becézése / Balzsam becenevei:

Balzsi, Balzsika, Balzsus, Alzsi, Alzsika

● Balzsam névnapja:

április 6.
● A Balzsam név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Balzsam név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Balzsam névről? Görgess lejjebb!
A Balzsam az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Balzsam névről

● A Balzsam név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Balzsam név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Balzsam névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Balzsam név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Balzsam név ? Jó helyen jársz!
A Balzsam: 7 betűből álló női név / lánynév
A Balzsam név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Balzsam név magánhangzói: A,
A Balzsam név mássalhangzói: ZS, B, L, M,
A Balzsam név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Balzsam névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Balzsam névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Balzsam névvel kapcsolatban. a Balzsam név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Balzsam név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Balzsam név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Balzsam névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Balzsam név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Balzsam nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Balzsam névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!