Bagita - A Bagita név jelentése, Bagita névnapjai, Bagita név becézése és más érdekességek:

● A Bagita név eredete: magyar

● A Bagita név jelentése:

Magdala városából való nő ( A Magdolna régi magyar önállósult becézője )

● A Bagita név becézése / Bagita becenevei:

Bagi, Bagika, Bagusz, Gita

● Bagita névnapja:

május 25.
● A Bagita név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bagita név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bagita névről? Görgess lejjebb!
A Bagita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bagita névről

● A Bagita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bagita név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Bagita névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Bagita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bagita név ? Jó helyen jársz!
A Bagita: 6 betűből álló női név / lánynév
A Bagita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Bagita név magánhangzói: A, I,
A Bagita név mássalhangzói: B, G, T,
A Bagita név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bagita névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bagita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bagita névvel kapcsolatban. a Bagita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bagita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bagita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bagita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bagita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bagita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bagita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!