Barbarella - A Barbarella név jelentése, Barbarella névnapjai, Barbarella név becézése és más érdekességek:

● A Barbarella név eredete: latin - görög

● A Barbarella név jelentése:

idegen, külföldi nő. ( A Barbara latin kicsinyítőképzős alakja )

● A Barbarella név becézése / Barbarella becenevei:

Barus, Bari, Bella, Bellus, Belluska, Ari, Arabella,

● Barbarella névnapja:

december 4.
● A Barbarella név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Barbarella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Barbarella névről? Görgess lejjebb!
A Barbarella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Barbarella névről

● A Barbarella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Barbarella név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Barbarella névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Barbarella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Barbarella név ? Jó helyen jársz!
A Barbarella: 10 betűből álló női név / lánynév
A Barbarella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Barbarella név magánhangzói: A, E,
A Barbarella név mássalhangzói: B, L, R,
A Barbarella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Barbarella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Barbarella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Barbarella névvel kapcsolatban. a Barbarella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Barbarella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Barbarella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Barbarella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Barbarella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Barbarella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Barbarella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!