Baucisz - A Baucisz név jelentése, Baucisz névnapjai, Baucisz név becézése és más érdekességek:

● A Baucisz név eredete: görög - latin

● A Baucisz név jelentése:

duhaj nő

● A Baucisz név becézése / Baucisz becenevei:

Bauka, Ciszu, Ciszus, Bau, Bauci

● Baucisz névnapja:

december 4.
● A Baucisz név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Baucisz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Baucisz névről? Görgess lejjebb!
A Baucisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Baucisz névről

● A Baucisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Baucisz név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Baucisz névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Baucisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Baucisz név ? Jó helyen jársz!
A Baucisz: 7 betűből álló női név / lánynév
A Baucisz név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Baucisz név magánhangzói: A, I, U,
A Baucisz név mássalhangzói: SZ, B, C,
A Baucisz név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Baucisz névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Baucisz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Baucisz névvel kapcsolatban. a Baucisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Baucisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Baucisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Baucisz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Baucisz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Baucisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Baucisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!