Dzsenni - A Dzsenni név jelentése, Dzsenni névnapjai, Dzsenni név becézése és más érdekességek:

● A Dzsenni név eredete: héber ( bibliai )

● A Dzsenni név jelentése:

Isten ajándéka ( A Dzsenifer és a Johanna önállósult becézője )

● A Dzsenni név becézése / Dzsenni becenevei:

Dzseni, Dzsenus, Enna, Ennus, Enci, Dzsenike

● Dzsenni névnapja:

január 3.május 30.
● A Dzsenni név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Dzsenni név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzsenni névről? Görgess lejjebb!
A Dzsenni az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzsenni névről

● A Dzsenni név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzsenni név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Dzsenni névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Dzsenni név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzsenni név ? Jó helyen jársz!
A Dzsenni: 7 betűből álló női név / lánynév
A Dzsenni név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Dzsenni név magánhangzói: E, I,
A Dzsenni név mássalhangzói: DZS, N,
A Dzsenni név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Dzsenni névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Dzsenni névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzsenni névvel kapcsolatban. a Dzsenni név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzsenni név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzsenni név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzsenni névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzsenni név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzsenni nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzsenni névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!