Damajanti - A Damajanti név jelentése, Damajanti névnapjai, Damajanti név becézése és más érdekességek:

● A Damajanti név eredete: indiai

● A Damajanti név jelentése:

másokat legyőző ( A Damayanti névből )

● A Damajanti név becézése / Damajanti becenevei:

Dama, Janti, Jantika, Damus, Anti, Antus

● Damajanti névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Damajanti név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Damajanti név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Damajanti névről? Görgess lejjebb!
A Damajanti az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Damajanti névről

● A Damajanti név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Damajanti név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Damajanti névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Damajanti név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Damajanti név ? Jó helyen jársz!
A Damajanti: 9 betűből álló női név / lánynév
A Damajanti név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Damajanti név magánhangzói: A, I,
A Damajanti név mássalhangzói: D, J, M, N, T,
A Damajanti név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Damajanti névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Damajanti névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Damajanti névvel kapcsolatban. a Damajanti név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Damajanti név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Damajanti név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Damajanti névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Damajanti név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Damajanti nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Damajanti névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!