Druzsiána - A Druzsiána név jelentése, Druzsiána névnapjai, Druzsiána név becézése és más érdekességek:

● A Druzsiána név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● A Druzsiána név jelentése:

hűséges, szerető ( Egy késő középkori lovagregény szereplőjének a neve )

● A Druzsiána név becézése / Druzsiána becenevei:

Druzsi, Druzska, Zsia, Zsiána, Zsizsi

● Druzsiána névnapja:

július 11.
● A Druzsiána név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Druzsiána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Druzsiána névről? Görgess lejjebb!
A Druzsiána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Druzsiána névről

● A Druzsiána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Druzsiána név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Druzsiána névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Druzsiána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Druzsiána név ? Jó helyen jársz!
A Druzsiána: 9 betűből álló női név / lánynév
A Druzsiána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Druzsiána név magánhangzói: A, Á, I, U,
A Druzsiána név mássalhangzói: ZS, D, N, R,
A Druzsiána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Druzsiána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Druzsiána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Druzsiána névvel kapcsolatban. a Druzsiána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Druzsiána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Druzsiána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Druzsiána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Druzsiána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Druzsiána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Druzsiána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!