Szibill - A Szibill név jelentése, Szibill névnapjai, Szibill név becézése és más érdekességek:

● A Szibill név eredete: görög ( mitológiai )

● A Szibill név jelentése:

látó, orákulum, próféta ( A Szibilla francia és angol eredetű alakváltozata )

● A Szibill név becézése / Szibill becenevei:

Szibell, Szibi, Szibus, Szibica, Bill, Billka, Billus, Billuka

● Szibill névnapja:

március 12.március 18.október 9.
● A Szibill név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szibill név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szibill névről? Görgess lejjebb!
A Szibill az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szibill névről

● A Szibill név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szibill név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Szibill névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Szibill név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szibill név ? Jó helyen jársz!
A Szibill: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szibill név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szibill név magánhangzói: I,
A Szibill név mássalhangzói: SZ, B, L,
A Szibill név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szibill névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szibill névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szibill névvel kapcsolatban. a Szibill név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szibill név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szibill név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szibill névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szibill név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szibill nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szibill névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!