Szilvesztra - A Szilvesztra név jelentése, Szilvesztra névnapjai, Szilvesztra név becézése és más érdekességek:

● A Szilvesztra név eredete: latin

● A Szilvesztra név jelentése:

erdei, erdőben élő ( A Szilveszter férfinév olasz eredetű női párja )

● A Szilvesztra név becézése / Szilvesztra becenevei:

Szili, Szilvi, Sziszi, Szilike, Vesztra, Vesztus, Esztus, Vesztrácska

● Szilvesztra névnapja:

december 31.
● A Szilvesztra név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szilvesztra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szilvesztra névről? Görgess lejjebb!
A Szilvesztra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szilvesztra névről

● A Szilvesztra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szilvesztra név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Szilvesztra névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szilvesztra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szilvesztra név ? Jó helyen jársz!
A Szilvesztra: 11 betűből álló női név / lánynév
A Szilvesztra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szilvesztra név magánhangzói: A, E, I,
A Szilvesztra név mássalhangzói: SZ, L, R, T, V,
A Szilvesztra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szilvesztra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szilvesztra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szilvesztra névvel kapcsolatban. a Szilvesztra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szilvesztra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szilvesztra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szilvesztra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szilvesztra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szilvesztra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szilvesztra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!