Tordas - A Tordas név jelentése, Tordas névnapjai, Tordas név becézése és más érdekességek:

● A Tordas név eredete: magyar

● A Tordas név jelentése:

megállt, megmaradt ( Torda név kicsinyítőképzős változata )

● A Tordas név becézése / Tordas becenevei:

Tordi, Tordus, Tordika, Tordó, Turduka, Orda, Ordus, Ordas

● Tordas névnapja:

június 27.
● A Tordas név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tordas név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tordas névről? Görgess lejjebb!
A Tordas az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tordas névről

● A Tordas név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tordas név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Tordas névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Tordas név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tordas név ? Jó helyen jársz!
A Tordas: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tordas név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Tordas név magánhangzói: A, O,
A Tordas név mássalhangzói: D, R, S, T,
A Tordas név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tordas névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tordas névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tordas névvel kapcsolatban. a Tordas név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tordas név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tordas név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tordas névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tordas név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tordas nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tordas névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!