Tirzusz - A Tirzusz név jelentése, Tirzusz névnapjai, Tirzusz név becézése és más érdekességek:

● A Tirzusz név eredete: görög

● A Tirzusz név jelentése:

szőlőlevelekkel és repkénnyel körülfont, tobozban végződő bot

● A Tirzusz név becézése / Tirzusz becenevei:

Tirzi, Tirzu, Tirzuka, Tirzó, Tirzus, Tirzuszka, Zusz, Zu

● Tirzusz névnapja:

október 12.
● A Tirzusz név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tirzusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tirzusz névről? Görgess lejjebb!
A Tirzusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tirzusz névről

● A Tirzusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tirzusz név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Tirzusz névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Tirzusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tirzusz név ? Jó helyen jársz!
A Tirzusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tirzusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tirzusz név magánhangzói: I, U,
A Tirzusz név mássalhangzói: SZ, R, T, Z,
A Tirzusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tirzusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tirzusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tirzusz névvel kapcsolatban. a Tirzusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tirzusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tirzusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tirzusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tirzusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tirzusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tirzusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!