Toma - A Toma név jelentése, Toma névnapjai, Toma név becézése és más érdekességek:

● A Toma név eredete: héber ( bibliai )

● A Toma név jelentése:

iker, csodálatos ( A Tamás régi Tomás alakjának becéző alakja )

● A Toma név becézése / Toma becenevei:

Tomi, Tomáska, Tomcsi, Tomka, Tomci, Tomus

● Toma névnapja:

január 28.március 7.június 22.július 3.július 6.augusztus 25.szeptember 22.október 2.december 21.december 29.
● A Toma név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Toma név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Toma névről? Görgess lejjebb!
A Toma az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Toma névről

● A Toma név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Toma név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Toma névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Toma név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Toma név ? Jó helyen jársz!
A Toma: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Toma név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Toma név magánhangzói: A, O,
A Toma név mássalhangzói: M, T,
A Toma név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Toma névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Toma névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Toma névvel kapcsolatban. a Toma név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Toma név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Toma név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Toma névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Toma név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Toma nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Toma névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!