Daliborka - A Daliborka név jelentése, Daliborka névnapjai, Daliborka név becézése és más érdekességek:

● A Daliborka név eredete: szláv - cseh - lengyel

● A Daliborka név jelentése:

távol harc (A Dalibor név önállósult becézője )

● A Daliborka név becézése / Daliborka becenevei:

Dali, Bor, Borka, Dalika, Ali, Alibor

● Daliborka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Daliborka név típusa: D betűs női név / lány név
● A Daliborka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Daliborka névről? Görgess lejjebb!
A Daliborka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Daliborka névről

● A Daliborka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Daliborka név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Daliborka névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Daliborka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Daliborka név ? Jó helyen jársz!
A Daliborka: 9 betűből álló női név / lány név
A Daliborka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Daliborka név magánhangzói: A, I, O,
A Daliborka név mássalhangzói: B, D, K, L, R,
A Daliborka név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Daliborka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Daliborka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 221 db D betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 116 női név / lány név és 93 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Daliborka névvel kapcsolatban. a Daliborka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Daliborka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Daliborka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Daliborka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Daliborka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Daliborka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Daliborka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!