Szániva - A Szániva név jelentése, Szániva névnapjai, Szániva név becézése és más érdekességek:

● A Szániva név eredete: angol - skandináv

● A Szániva név jelentése:

egy norvégiai szent neve

● A Szániva név becézése / Szániva becenevei:

Száni, Szánika, Szánci, Niva, Nivus, Nivi, Nivike

● Szániva névnapja:

július 8.
● A Szániva név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szániva név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szániva névről? Görgess lejjebb!
A Szániva az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szániva névről

● A Szániva név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szániva név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Szániva névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Szániva név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szániva név ? Jó helyen jársz!
A Szániva: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szániva név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szániva név magánhangzói: A, Á, I,
A Szániva név mássalhangzói: SZ, N, V,
A Szániva név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szániva névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szániva névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szániva névvel kapcsolatban. a Szániva név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szániva név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szániva név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szániva névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szániva név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szániva nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szániva névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!