Szeder - A Szeder név jelentése, Szeder névnapjai, Szeder név becézése és más érdekességek:

● A Szeder név eredete: magyar

● A Szeder név jelentése:

( A Szederke névből )

● A Szeder név becézése / Szeder becenevei:

Szederke, Szedi, Szeduci, Szedu, Szedus, Szeduska, Derke, Derci

● Szeder névnapja:

július 1.július 19.
● A Szeder név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szeder név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szeder névről? Görgess lejjebb!
A Szeder az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szeder névről

● A Szeder név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szeder név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Szeder névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szeder név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szeder név ? Jó helyen jársz!
A Szeder: 6 betűből álló női név / lánynév
A Szeder név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szeder név magánhangzói: E,
A Szeder név mássalhangzói: SZ, D, R,
A Szeder név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szeder névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szeder névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szeder névvel kapcsolatban. a Szeder név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szeder név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szeder név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szeder névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szeder név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szeder nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szeder névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!