Szengláhák - A Szengláhák név jelentése, Szengláhák névnapjai, Szengláhák név becézése és más érdekességek:

● A Szengláhák név eredete: A Szengláhák név eredetéről nincsenek adataink

● A Szengláhák név jelentése:

A Szengláhák név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Szengláhák név becézése / Szengláhák becenevei:

Szengi, Szengus, Láhi, Láhák, Láhika, Láhákha

● Szengláhák névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szengláhák név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szengláhák név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szengláhák névről? Görgess lejjebb!
A Szengláhák az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szengláhák névről

● A Szengláhák név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szengláhák név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + H ( 8 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Szengláhák névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szengláhák név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szengláhák név ? Jó helyen jársz!
A Szengláhák: 10 betűből álló női név / lánynév
A Szengláhák név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szengláhák név magánhangzói: Á, E,
A Szengláhák név mássalhangzói: SZ, G, H, K, L, N,
A Szengláhák név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szengláhák névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szengláhák névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szengláhák névvel kapcsolatban. a Szengláhák név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szengláhák név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szengláhák név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szengláhák névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szengláhák név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szengláhák nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szengláhák névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!