Szevda - A Szevda név jelentése, Szevda névnapjai, Szevda név becézése és más érdekességek:

● A Szevda név eredete: szláv

● A Szevda név jelentése:

csillag ( A Zvezda névből )

● A Szevda név becézése / Szevda becenevei:

Szevi, Szevus, Szevike, Szevu, Evda, Evdus, Evdike

● Szevda névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szevda név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szevda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szevda névről? Görgess lejjebb!
A Szevda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szevda névről

● A Szevda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szevda név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Szevda névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szevda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szevda név ? Jó helyen jársz!
A Szevda: 6 betűből álló női név / lánynév
A Szevda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szevda név magánhangzói: A, E,
A Szevda név mássalhangzói: SZ, D, V,
A Szevda név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szevda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szevda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szevda névvel kapcsolatban. a Szevda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szevda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szevda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szevda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szevda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szevda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szevda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!