Szibell - A Szibell név jelentése, Szibell névnapjai, Szibell név becézése és más érdekességek:

● A Szibell név eredete: görög ( mitológiai ) - angol

● A Szibell név jelentése:

látó, orákulum, próféta ( A Szibella alakváltozata, a Sybill névből )

● A Szibell név becézése / Szibell becenevei:

Szibi, Szibill, Szibus, Szibica, Bella, Bellus, Belluka, Belluci

● Szibell névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szibell név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szibell név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szibell névről? Görgess lejjebb!
A Szibell az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szibell névről

● A Szibell név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szibell név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Szibell névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szibell név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szibell név ? Jó helyen jársz!
A Szibell: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szibell név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szibell név magánhangzói: E, I,
A Szibell név mássalhangzói: SZ, B, L,
A Szibell név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szibell névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szibell névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 79 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 44 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szibell névvel kapcsolatban. a Szibell név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szibell név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szibell név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szibell névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szibell név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szibell nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szibell névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!