Sziri - A Sziri név jelentése, Sziri névnapjai, Sziri név becézése és más érdekességek:

● A Sziri név eredete: norvég

● A Sziri név jelentése:

tisztességes győzelem ( A Sigrid becézőjéből )

● A Sziri név becézése / Sziri becenevei:

Szirike, Szirke, Szirica, Szirus, Riri

● Sziri névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Sziri név típusa: S betűs női név / lány név
● A Sziri név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sziri névről? Görgess lejjebb!
A Sziri az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sziri névről

● A Sziri név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sziri név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Sziri névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Sziri név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sziri név ? Jó helyen jársz!
A Sziri: 5 betűből álló női név / lány név
A Sziri név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Sziri név magánhangzói: I,
A Sziri név mássalhangzói: SZ, R,
A Sziri név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Sziri névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Sziri névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 87 db S betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 44 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sziri névvel kapcsolatban. a Sziri név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sziri név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sziri név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sziri névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sziri név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sziri nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sziri névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!