Sznezsana - A Sznezsana név jelentése, Sznezsana névnapjai, Sznezsana név becézése és más érdekességek:

● A Sznezsana név eredete: bolgár

● A Sznezsana név jelentése:

havas ( A Snejana névből )

● A Sznezsana név becézése / Sznezsana becenevei:

Szenzsi, Sznezsike, Sznezsu, Sznezsuzska

● Sznezsana névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Sznezsana név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Sznezsana név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sznezsana névről? Görgess lejjebb!
A Sznezsana az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sznezsana névről

● A Sznezsana név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sznezsana név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Sznezsana névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Sznezsana név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sznezsana név ? Jó helyen jársz!
A Sznezsana: 9 betűből álló női név / lánynév
A Sznezsana név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Sznezsana név magánhangzói: A, E,
A Sznezsana név mássalhangzói: ZS, SZ, N,
A Sznezsana név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Sznezsana névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Sznezsana névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sznezsana névvel kapcsolatban. a Sznezsana név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sznezsana név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sznezsana név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sznezsana névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sznezsana név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sznezsana nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sznezsana névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!