Szerénia - A Szerénia név jelentése, Szerénia névnapjai, Szerénia név becézése és más érdekességek:

● A Szerénia név eredete: latin

● A Szerénia név jelentése:

derűs, vidám, nyugodt ( A Szeréna név alakváltozata )

● A Szerénia név becézése / Szerénia becenevei:

Szerénke, Szeri, Szerica, Szerinka, Réna, Réni, Rénike, Rénci

● Szerénia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szerénia név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szerénia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szerénia névről? Görgess lejjebb!
A Szerénia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szerénia névről

● A Szerénia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szerénia név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Szerénia névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Szerénia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szerénia név ? Jó helyen jársz!
A Szerénia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szerénia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szerénia név magánhangzói: A, E, É, I,
A Szerénia név mássalhangzói: SZ, N, R,
A Szerénia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Szerénia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szerénia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szerénia névvel kapcsolatban. a Szerénia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szerénia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szerénia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szerénia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szerénia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szerénia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szerénia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!