Szigrid - A Szigrid név jelentése, Szigrid névnapjai, Szigrid név becézése és más érdekességek:

● A Szigrid név eredete: norvég - skandináv

● A Szigrid név jelentése:

gyönyörű győzelem / gyönyörű győzelmes

● A Szigrid név becézése / Szigrid becenevei:

Szigi, Szigu, Szig, Sziszi, Rid

● Szigrid névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szigrid név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szigrid név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szigrid névről? Görgess lejjebb!
A Szigrid az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szigrid névről

● A Szigrid név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szigrid név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) = 47 ( 4 + 7 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Szigrid névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Szigrid név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szigrid név ? Jó helyen jársz!
A Szigrid: 7 betűből álló női név / lánynév
A Szigrid név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szigrid név magánhangzói: I,
A Szigrid név mássalhangzói: SZ, D, G, R,
A Szigrid név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szigrid névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szigrid névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szigrid névvel kapcsolatban. a Szigrid név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szigrid név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szigrid név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szigrid névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szigrid név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szigrid nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szigrid névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!