Ciprián - A Ciprián név jelentése, Ciprián névnapjai, Ciprián név becézése és más érdekességek:

● A Ciprián név eredete: latin

● A Ciprián név jelentése:

Ciprus szigetéről származó, ciprusi

● A Ciprián név becézése / Ciprián becenevei:

Cipi, Cipike, Ipi, Ipus, Rián, Rius

● Ciprián névnapja:

szeptember 16.szeptember 26.
● A Ciprián név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Ciprián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ciprián névről? Görgess lejjebb!
A Ciprián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ciprián névről

● A Ciprián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ciprián név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Ciprián névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Ciprián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ciprián név ? Jó helyen jársz!
A Ciprián: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ciprián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Ciprián név magánhangzói: Á, I,
A Ciprián név mássalhangzói: C, N, P, R,
A Ciprián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Ciprián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ciprián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ciprián névvel kapcsolatban. a Ciprián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ciprián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ciprián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ciprián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ciprián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ciprián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ciprián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!