Cirják - A Cirják név jelentése, Cirják névnapjai, Cirják név becézése és más érdekességek:

● A Cirják név eredete: görög - latin

● A Cirják név jelentése:

az uralkodóhoz tartozó, úri

● A Cirják név becézése / Cirják becenevei:

Cirja, Jáki, Jákus, Irja

● Cirják névnapja:

március 16.augusztus 8.
● A Cirják név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Cirják név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cirják névről? Görgess lejjebb!
A Cirják az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cirják névről

● A Cirják név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cirják név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + K ( 2 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Cirják névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Cirják név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cirják név ? Jó helyen jársz!
A Cirják: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Cirják név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Cirják név magánhangzói: Á, I,
A Cirják név mássalhangzói: C, J, K, R,
A Cirják név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Cirják névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Cirják névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cirják névvel kapcsolatban. a Cirják név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cirják név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cirják név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cirják névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cirják név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cirják nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cirják névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!