Cecilián - A Cecilián név jelentése, Cecilián névnapjai, Cecilián név becézése és más érdekességek:

● A Cecilián név eredete: latin

● A Cecilián név jelentése:

a Ceciliusok nemzetséghez tartozó férfi

● A Cecilián név becézése / Cecilián becenevei:

Cecil, Cecilke, Lián, Cilián

● Cecilián névnapja:

április 16.június 3.
● A Cecilián név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Cecilián név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cecilián névről? Görgess lejjebb!
A Cecilián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cecilián névről

● A Cecilián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cecilián név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + E ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Cecilián névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Cecilián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cecilián név ? Jó helyen jársz!
A Cecilián: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Cecilián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Cecilián név magánhangzói: Á, E, I,
A Cecilián név mássalhangzói: C, L, N,
A Cecilián név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Cecilián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Cecilián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cecilián névvel kapcsolatban. a Cecilián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cecilián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cecilián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cecilián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cecilián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cecilián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cecilián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!