Cirill - A Cirill név jelentése, Cirill névnapjai, Cirill név becézése és más érdekességek:

● A Cirill név eredete: görög - latin

● A Cirill név jelentése:

az Úrhoz tartozó, az Istennek szentelt.

● A Cirill név becézése / Cirill becenevei:

Ciri, Relli, Rellus, Iri, Irilla, Irillus

● Cirill névnapja:

február 9.március 18.március 29.július 7.július 17.február 14.június 26.
● A Cirill név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Cirill név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cirill névről? Görgess lejjebb!
A Cirill az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cirill névről

● A Cirill név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cirill név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Cirill névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Cirill név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cirill név ? Jó helyen jársz!
A Cirill: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Cirill név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Cirill név magánhangzói: I,
A Cirill név mássalhangzói: C, L, R,
A Cirill név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Cirill névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Cirill névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cirill névvel kapcsolatban. a Cirill név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cirill név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cirill név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cirill névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cirill név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cirill nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cirill névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!