Salamon - A Salamon név jelentése, Salamon névnapjai, Salamon név becézése és más érdekességek:

● A Salamon név eredete: héber ( bibliai )

● A Salamon név jelentése:

békés, szelíd

● A Salamon név becézése / Salamon becenevei:

Sali, Sala, Salka, Lamó, Lamon, Lamika, Lamus

● Salamon névnapja:

február 8.március 13.szeptember 28.október 17.október 24.
● A Salamon név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Salamon név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Salamon névről? Görgess lejjebb!
A Salamon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Salamon névről

● A Salamon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Salamon név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Salamon névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Salamon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Salamon név ? Jó helyen jársz!
A Salamon: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Salamon név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Salamon név magánhangzói: A, O,
A Salamon név mássalhangzói: L, M, N, S,
A Salamon név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Salamon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Salamon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 87 db S betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 44 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Salamon névvel kapcsolatban. a Salamon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Salamon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Salamon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Salamon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Salamon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Salamon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Salamon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!