Spartakusz - A Spartakusz név jelentése, Spartakusz névnapjai, Spartakusz név becézése és más érdekességek:

● A Spartakusz név eredete: latin

● A Spartakusz név jelentése:

Spártából származó ( A Szpartakusz név alakváltozata )

● A Spartakusz név becézése / Spartakusz becenevei:

Sperti, Spartu, Spartuka, Sztaki, Sztakusz, Sparta

● Spartakusz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Spartakusz név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Spartakusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Spartakusz névről? Görgess lejjebb!
A Spartakusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Spartakusz névről

● A Spartakusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Spartakusz név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + P ( 7 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Spartakusz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Spartakusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Spartakusz név ? Jó helyen jársz!
A Spartakusz: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Spartakusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Spartakusz név magánhangzói: A, U,
A Spartakusz név mássalhangzói: SZ, K, P, R, S, T,
A Spartakusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Spartakusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Spartakusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Spartakusz névvel kapcsolatban. a Spartakusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Spartakusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Spartakusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Spartakusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Spartakusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Spartakusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Spartakusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!