Semjén - A Semjén név jelentése, Semjén névnapjai, Semjén név becézése és más érdekességek:

● A Semjén név eredete: héber

● A Semjén név jelentése:

meghallgatás, meghallgattatás ( A Simeon régi magyar változata. )

● A Semjén név becézése / Semjén becenevei:

Semi, Semu, Semuska, Semó, Emji, Semjénke, Emjé

● Semjén névnapja:

október 8.
● A Semjén név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Semjén név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Semjén névről? Görgess lejjebb!
A Semjén az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Semjén névről

● A Semjén név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Semjén név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + J ( 1 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Semjén névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Semjén név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Semjén név ? Jó helyen jársz!
A Semjén: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Semjén név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Semjén név magánhangzói: E, É,
A Semjén név mássalhangzói: J, M, N, S,
A Semjén név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Semjén névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Semjén névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Semjén névvel kapcsolatban. a Semjén név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Semjén név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Semjén név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Semjén névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Semjén név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Semjén nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Semjén névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!