Sejbán - A Sejbán név jelentése, Sejbán névnapjai, Sejbán név becézése és más érdekességek:

● A Sejbán név eredete: mongol

● A Sejbán név jelentése:

A Sejbán név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Sejbán név becézése / Sejbán becenevei:

Seji, Sejó, Seju, Ejbi, Ejbánka, Bánci, Bánka, Bán

● Sejbán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Sejbán név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Sejbán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sejbán névről? Görgess lejjebb!
A Sejbán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sejbán névről

● A Sejbán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sejbán név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 15 ( 1 + 5 )
A Sejbán névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Sejbán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sejbán név ? Jó helyen jársz!
A Sejbán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Sejbán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Sejbán név magánhangzói: Á, E,
A Sejbán név mássalhangzói: B, J, N, S,
A Sejbán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Sejbán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Sejbán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sejbán névvel kapcsolatban. a Sejbán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sejbán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sejbán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sejbán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sejbán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sejbán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sejbán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!