Bianka - A Bianka név jelentése, Bianka névnapjai, Bianka név becézése és más érdekességek:

● A Bianka név eredete: olasz

● A Bianka név jelentése:

fényes, ragyogó, fehér ( A Blanka név olasz formájából )

● A Bianka név becézése / Bianka becenevei:

Bius, Bia, Anka, Bibi

● Bianka névnapja:

augusztus 10.december 1.október 25.
● A Bianka név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bianka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bianka névről? Görgess lejjebb!
A Bianka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bianka névről

● A Bianka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bianka név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Bianka névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Bianka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bianka név ? Jó helyen jársz!
A Bianka: 6 betűből álló női név / lánynév
A Bianka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Bianka név magánhangzói: A, I,
A Bianka név mássalhangzói: B, K, N,
A Bianka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bianka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bianka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bianka névvel kapcsolatban. a Bianka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bianka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bianka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bianka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bianka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bianka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bianka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!