Brenda - A Brenda név jelentése, Brenda névnapjai, Brenda név becézése és más érdekességek:

● A Brenda név eredete: germán - angol

● A Brenda név jelentése:

harc, kard

● A Brenda név becézése / Brenda becenevei:

Brendi, Brendus, Brendike, Endi

● Brenda névnapja:

május 16.november 29.
● A Brenda név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Brenda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Brenda névről? Görgess lejjebb!
A Brenda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Brenda névről

● A Brenda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Brenda név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Brenda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Brenda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Brenda név ? Jó helyen jársz!
A Brenda: 6 betűből álló női név / lánynév
A Brenda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Brenda név magánhangzói: A, E,
A Brenda név mássalhangzói: B, D, N, R,
A Brenda név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Brenda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Brenda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 302 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 125 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Brenda névvel kapcsolatban. a Brenda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Brenda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Brenda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Brenda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Brenda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Brenda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Brenda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!