Bettina - A Bettina név jelentése, Bettina névnapjai, Bettina név becézése és más érdekességek:

● A Bettina név eredete: olasz - germán

● A Bettina név jelentése:

fényes, tündöklő, híres ( A Betta ‣ név olasz eredetű továbbképzése )

● A Bettina név becézése / Bettina becenevei:

Tina, Tinus, Tini, Betti, Bettike, Bettus, Betti, Betta

● Bettina névnapja:

július 4.augusztus 6.október 8.
● A Bettina név típusa: B betűs női név / lány név
● A Bettina név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bettina névről? Görgess lejjebb!
A Bettina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bettina névről

● A Bettina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bettina név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Bettina névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Bettina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bettina név ? Jó helyen jársz!
A Bettina: 7 betűből álló női név / lány név
A Bettina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Bettina név magánhangzói: A, E, I,
A Bettina név mássalhangzói: B, N, T,
A Bettina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Bettina névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Bettina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 380 db B betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 178 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bettina névvel kapcsolatban. a Bettina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bettina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bettina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bettina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bettina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bettina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bettina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!