Andelina - Az Andelina név jelentése, Andelina névnapjai, Andelina név becézése és más érdekességek:

● Az Andelina név eredete: cseh

● Az Andelina név jelentése:

angyal

● Az Andelina név becézése / Andelina becenevei:

Delin, Delinka, Delina, Andi, Andelka

● Andelina névnapja:

január 27.
● Az Andelina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Andelina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Andelina névről? Görgess lejjebb!
Az Andelina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Andelina névről

● Az Andelina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Andelina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Andelina névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Andelina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Andelina név ? Jó helyen jársz!
Az Andelina: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Andelina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Andelina név magánhangzói: A, E, I,
Az Andelina név mássalhangzói: D, L, N,
Az Andelina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Andelina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Andelina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Andelina névvel kapcsolatban. az Andelina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Andelina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Andelina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Andelina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Andelina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Andelina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Andelina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!